Technológiafejlesztés a termelési folyamat felgyorsításával a Multiszolg Bt-nél


Projekt tartalmának bemutatása:
A nyomdaipari termékeket gyártó Multiszolg Bt. az elnyert támogatásnak köszönhetően egy olyan technológiai korszerűsítést jelentő beruházást valósított meg, amelynek legfőbb célja a termelési folyamatok felgyorsítása volt.
Mindezek érdekében beszerzésre került egy Smyth FF-280 típusú cérnafűzőgép. Ez az új géppel a Társaság akár 5-10-szeres gyorsasággal lesz képes a gyártásra, nem mellesleg a kezelőnek is sokkal könnyebb és kényelmesebb rajta dolgozni.
A másik beszerzett gép egy Smyth P12 típusú függőleges betöltésű összehordó gép, amely az eddig kézi erővel történő összehordást fogja kiváltani, ezzel rengeteg élőmunkát felszabadítva, és gyorsítva a termelést.
Mindkét gépet magától a gépek gyártójától közvetlenül szerzi be a Multiszolg Bt, amely az olasz illetőségű Smyth S.r.l. nevű vállalat. A beruházás hatására a Társaság képes lett mind a meglévő ügyfelek, mind általánosságban a piac egyre rövidülő teljesítési határidőinek megfelelni, illetve még jobb minőségű termékeket előállítani.
A beruházás megvalósításának helye a Multiszolg Bt. telephelye Vácott a Lemez utca 2. szám alatt. A beruházásnak köszönhetően a Multiszolg Bt. 18 munkahelyet tud megőrizni.
Projekt befejezés dátuma:2019. 07.16.